Velkommen > Webdesign
Safi.dk startsiden

Webdesign

Se Mads's video med
en demo af hvor let
du kan opdatere
med CMSimple

Se Safi.dk's hjemmeside
med en præsentation af
CMSimple programmet
Jeg kan hjælpe dig med at lave din egen personlige hjemmeside, eller skabe en hjemmeside for f.eks. din arbejdsplads eller forening, eller andet.

Vi starter med en grundig snak om hvad du ønsker dig af din hjemmeside, og hvilke muligheder og begrænsninger der kan være praktisk og teknisk. Næsten alt er muligt, men det måske komme til at tage lang tid at skabe lige præcis det du havde drømt (og tid er penge...)
Dernæst laver jeg et udkast som vi så snakker om, og sikrer at du er tilfreds før jeg runder det af med en overlevering til dig.

Priser
Min timepris er 300,-, og typisk betaler mine kunder mellem 4-8000,- kr. for at få en hjemmeside med de mest gængse sider og indhold.
(Se mere under priser)

De seneste år har næsten udelukkende lavet nye hjemmesider i CMS systemet CMSimple. Det er en meget enkel måde at lave en hjemmeside som du selv kan vedligeholde ved et simpelt "login-ret-gem-logud" koncept. (Se mere på www.cms.safi.dk)


Mads Bischoff

Herunder kan du se eksempler på nogle af de mange hjemmesider jeg har lavet og som jeg for størstedelens vedkommende også er webmaster for.

Undermenu